Donnerstag, 16. März 2017

Personazhi i javës, sonte në Radio LIRIA, z. Zeqir Mehmetaj.


Stafi i Radio Lirisë, mirëpret edhe kontributin e bashkëpunëtorëve dhe të dëgjuesve për këtë emision !

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen