Miqtë tonë


Jemi duke punuar për ndërtimin e webfaqes, për krijimin e fizionomisë së radios dhe për kompletimin e Stafit; në mënyre që sa më parë të startojmë më skemën programore.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen