Mittwoch, 8. Februar 2023

Imri Trena: RADIO LIRIA

Poeti Imri Trena


RADIO LIRIA
(Në 7 vjetorin e themelimit)

Radio Liria
Si shkëndija
M`i sjell afër
Trojet e mia

Radio LIRIA
Si diell n`agim
Ag i dritës
në mërgim

Radio LIRIA
Ditë e natë shndërritë
Atdheut tonë
I falë dritë dhe rritë

Radio LIRIA
Vatër përplot thesare
Zë i pastër shqip
Emblemë Kombëtare


Autori i poezisë është themelues dhe kryeredaktor i Radio Zëri i Arbërit