Samstag, 20. Mai 2017

Dy mikrofona për Radio LIRIA, dhuratë e një shkrimtari.


Shkrimtari dhe publicisti i njohur Ajet Shala, ia dhuron Radio Lirisë dy mikrofona.

Pas laptopit te dhuruar nga Unioni i Shoqatave Shqiptare për Austi të Epërme, Radio LIRIA ndihmohet edhe nga shkrimtari dhe publicist Ajet Shala.  Ajeti, duke i ditur nevojat që kemi, na i ka dhuruar dy mikrofona ajrore me resiver te markes Sonys, të cilët na kanë arritur dje përms postës.

Kjo është dëshmia më serioze që tregon se njerëzit fisnik nuk presin që tu kërkohet ndihmë, por  ata e japin kontributin e tyre vullnetarisht sa herë që punohet e veprohet për të mirën e kultures, informimit dhe traditës shqiptare. Fundja, ketë punë bën dhe ketë misionin ka Radio LIRIA.

Përndryeshe, z. Ajet Shala është shkrimtar mjaft produktiv dhe autor i dhjetra librave. Është veprimtar i palodhur i kulturës dhe ka qenë njëri ndër ata që e ka veshur uniformën e UÇK-së qe në oret e para, për ti dalur zot atdheut.

Stafi i Radio LIRIA i është shumë mirënjohës shkrimtarit dhe mikut të nderuar z. Ajet Shala për ketë dhuratë të çmueshme, duke uruar që të ketë edhe më tepër frymëzime dhe të na gezoj më më shpesh libra të rinj! 

Stafi I Radio LIRIA
20.05.2017


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen