Freitag, 17. Februar 2017

Sonte, mbrëmje festive në Radio LIRIA...

Ju njoftojmë se mbrëmja festive për 9 vjetorin e pavarsisë së Kosovës ka filluar në Radio LIRIA dhe do të vazhdojë deri në mesnatë. Mikrofoni është i hapur për mysafirët dhe degjuesit. Nga Studio e Radios LIRIA, me ju do te jetë Haxhi Muhaxheri. Ju mirëpresim!

Pasqyra e programit për sonte:

ZËMRA E ARBËRIT
Kolazh me këngë arbëreshe

KËNGËT E LIRISË
Kolazh me kënge kushtuar dëshmoreve

PERLA TË MUZIKËS SHQIPTARE
(Marie Kraja. Tefta Tashko. Luçie Miloti.Vaçr Zela, Nexhie Pagarusha, Naile Hoxha, Vldete Hoxha, Anita Take, Fitnete Rexha, Zeliha Sina, Florinda Gjergji, Hafsa Zyberi, Nazmie Hoxha, Sebahet Vishnja, Shahindere Berlajolli, Liljana  Çavolli...)

PERLA TË POLIFONISË SHQIPTARE
Kolazh me këngë polifonike

ODA E LALËS
Anekdota, këngë majekrahu, këngë folklorike...

BILBILAT E GJAKOVËS
Qamili i Vogël, Ismet Peja, Mazllom Mejzini, Est Bicurri, Idriz Dhomi...

VARGJE PËR NËNËN
Kolazh me poezi kushtuar nënës.

BILBILAT E SHKODRËS
Xhevdet Hafizi, Ibrahim Tukiçi, Bik Ndoja, Shyqyri Alushi...

ORA LETRARE E LIRISË
Duke filluar nga ora 21:00, poetet lexojnë vargjet e tyre drejtpërdjetë në radio.

www.radioliria.com  
radioliria@hotmail.com
Skype – live:radioliria
Viber:    Radio Liria
Tel      +43 664 3749040


17.02.2017

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen