Skema programore

E hënë:
20:00 – 21:25    Urimet dhe dëshirat e dëgjuesve
21:30 – 22:40    Ora e lavdisë (Emisione dokumetare)
22:45 – 23:00    Programi i ditës së ardhshme

E martë:
20:00 – 21:25    Urimet dhe dëshirat e dëgjuesve
21:30 – 22:00    Muzikë folklorike

E mërkurë:
20:00 – 21:25    Urimet dhe dëshirat e dëgjuesve
21:30 – 22:00    Këngët e lirisë

E enjte:
20:00 – 21:25    Urimet dhe dëshirat e dëgjuesve
21:30 – 23:00    Emisioni "Bërthama" /Alketa Maksuti/

E premte:
20:00 – 21:25    Urimet dhe dëshirat e dëgjuesve
21:30 – 21- 50    Nga kënga në këngë
22:00 – 00:00    Personazhi i javës ose Yje të muzikës shqiptare

E shtunë:
15:00 – 15:50    Nostalgji (Këngë të moçme shqipare)
16:00 – 17:50    E shtuna pas dite në Radio Liria
18:00 – 19:50    Zëri i mërgatës
20:00 – 21:25    Urimet dhe dëshirat e dëgjuesve
21:30 – 22:50     Ju flet Çamëria
23:00 – 00:00    Fjala artistike në Radio Liria

E dielë:
15:00 – 17:50    E diela pas dite në Radio Liria
18:00 – 19:50    Yje të muzikës shqiptare ose Personazhi i javës
20:00 – 21:50    Urimet dhe dëshirat e dëgjuesve
22:00 – 00:00    Arena e mendimit shqip  


  1. Kjo nuk është pasqyra përfundimtare e skemës programore. Ndaj, varësisht nga kompletimi i stafit, mund të ndryshoj edhe struktura programore.
  2. Radio do të startoj me programin sipas skemes programore pas kompletimit të stafit.Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen