Samstag, 1. April 2017

Në emisionin „E hëna sportive“, më 3 prill 2017


  • Bisedë më Skënder Selmanin, njeriun e gjeneratës së pavarësimit të futbollit dhe të sportit të Kosovës. 

Të hënën, me 03.04. 2017), sikurse çdo të hënë, nga ora 20.30 deri në orën 21.50, në valet e Radio Liria keni rast të dëgjoni emisionin „E hëna sportive“.

Pos rezultateve komplete të klubeve shqiptare në Gjermani e Zvicër do të dëgjoni informata tjera të larmishme. Pjesa më e madhe e emisionit do t´i kushtohet bisedës së drejtpërdrejtë me, Skënder Selmanin, ish-anëtar i kryesisë së Federatës së Futbollit të Kosovës në vitet 1991-95, nënkryetar i gjyqtarëve të Kosovës, kryetar i Këshillit të garave të Republikës së Kosovës dhe kryetar i këshillit organizativ të ndeshjes Kosovë-Shqipëri, Kosovë-Shkëndijë në kohën e viteve të 90-ta.

Emisioni shoqërohet me muzikë të zgjedhur. Autor i emisionit është gazetari Miftar Dragidella.

Emisioni mund të dëgjohet në këto adresa:
www.radioliria.com 
http://liria.radio.de 
http://liria.radio.at 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen