Donnerstag, 23. März 2017

SHF "Metush Krasniqi" e Roganës, në Radio Liria...


Moderatorë të këtij emisioni: 
Haxhi Muhaxheri nga Radio Liria
Belgizare Kryeziu nga SHF "Metush Krasniqi"

Skype: Radi Liria
Tel. dhe Viber: +43 664 37409040

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen